با فعال سازي تلفن همراه، مي توانيد بدون اتصال به اينترنت و از طريق پيامک اقدام به ارسال پيام عمومي و نظر در پارسي يار نماييد.
براي ارسال پيام به پارسي يار، کافيست + در ابتداي پيامک بگذاريد و متن مورد نظر خود را وارد نماييد و به شماره 3000226060 ارسال نماييد.
براي ارسال نظر برای آخرين پيامي که با پيامک به پارسي يار فرستاه ايد، کافيست ++ در ابتداي پيامک بگذاريد و متن مورد نظر خود را وارد نماييد و به شماره 3000226060 ارسال نماييد.
در ازاي ارسال هر پيامک براي پارسي يار مبلغ 130 ريال از اعتبار کاربري شما کسر خواهد شد.
براي بارگذاري فايلهاي رسانه اي اينجا را کليک کنيد.
در بخش آدرس رسانه، کليه آدرسهاي تصويري، آدرسهاي صوتي با فرمت mp3، wav، wma، mid و آدرسهاي فيلم با فرمت mp4، wmv، 3gp، 3gpp، avi، mov، flv و آدرسهاي فلش با پسوند swf پشتيباني مي شود.
همچنين کليپهاي مربوط به سايت آپارات، با لينک مستقيم آن کليپ پشتيباني مي شود.
توجه : برچسب هاي زير در متن ارسالي شما قابل استفاده است. در حين ارسال پيام براي
هر کاربر، داده مربوط به آن کاربر جايگزين اين بر چسب ها مي شود.
*pb:BlogNic* : عنوان کاربر در پارسي يار
*pb:BlogAuthor* : نام و نام خانوادگي مدير وبلاگ
*pb:BlogTitle* : عنوان وبلاگ
*pb:BlogUrl* : آدرس کامل وبلاگ
گزينه ها:
هر گزينه بايد در يک سطر مستقل قرار گيرد. گزينه ها با کليد Enter جدا شوند.
براي هر پيام حداقل دو و حداکثر ده گزينه قابل تعيين است.
+هفته دفاع مقدس است و من تهي ز هر زمزمه ي عاشقانه .
قلم را آن زبان نبود که سر عشق گويد باز
وراي حد تقرير است شرح آرزومندي
چه عاشق مرداني پر گشودند و تنها ياد و خاطراتي از آنها براي من و هم سن و سالان من باقي مانده . بچه بوديم چيزي يادمان نسيت جز گريه هاي شبانه از صداي وحشيانه هواپيما هاي دشمن و انفجار ؛
پير ما گفت شهادت هنر مردان است
عقل نامرد در اين دايره سرگردان است
پير ما گفت که مردان الهي مردند
که به دنبال رفيق ازلي مي گردند
اي جنگ چه شد که قهر کردي
در کام امام ما زهر کردي
اي مرز ميان مرد و نامرد
گر مرد رهي دوباره برگرد
+ماه مبارک رمضان فرصت مناسبي است براي پي بردن به اسرار عالم ، بايد به همان مقدار غذائي که نيروي انسان را تامين کند بسنده کرد، هيچ کس با پر خوري به جائي نمي رسد ، در تعبيرات اسلام آمده است که «ما ملا آدمي وعاءً شرا من البطن» انسان هيچ ظرفي را به بدي ظرف شکم پر نکرده است ، شکم که پر شد فهم مسدود مي شود ، انسان پر خور هرگز چيز فهم نيست و هرگز به اسرار و باطن عالم پي نخواهد برد .
به روزم
+در يکي از شهرستان هاي استانمون بودم . محله اي داره به نام فرهنگ شهر . اونجا يه نانوائي هست که هر وقت من سر مي زدم ، قسمت خانمها يا خالي بود يا گاها يک نفر نهايتا 2 نفر . بالعکس قسمت آقايون هميشه شلوغ بود . با خودم گفتم چه محله ي خوش غيرتي ...
حالا شهر خودمون ...
+شخصى در فکر ديدار امام زمان ـ عجّل اللّه تعالى فرجه الشّريف ـ بود ، فهميد که آن حضرت با قفل سازى مراوده و ارتباط دارند. نزد يکى از قفل سازها رفت، و ديد پيرزنى براى ساختن قفل به او مراجعه کرد و پرسيد اجرت آن چه قدر مى شود؟
+هر چه علم پيشرفت مي کند مردم تن آساتر و متوقع تر و حريص تر مي شوند ... راه خود را گم مي کنند ... خلاصه بگويم جنبه ندارند ...
دنيا روباتيک مي شود ، قلب ها نيز بي احساس مانند آدم آهني ها مي شوند .
عصر ارتباطات و سرعت امور بيشتر مي شود ، اما فاصله ها هر روز بيشتر و بيشتر ، ياد دوستان هر روز کند تر مي شود .
گل نرگس کي ميائي تا به نور نگاهت چشمان کورمان را شفا و سنگ محسور دل را جلا دهي ...
+...
حال ما مسلمانان که معتقد به خداي يگانه هستيم ، نوع عبادت و بندگي ما نشان دهنده ميزان شناخت ما نسبت به پروردگار عالميان مي باشد . هر چه خالق خويش را بهتر بشناسيم عبادت و خلوص نيتمان نيز بيشتر ، زيباتر و دل نشين تر خواهد بود .
...
+بازهم خاطره
اين دفعه يه خاطره خيلي جالب دارم و مطمئنم که ارزش خوندن داره ، پس تا آخرش با من بيا .
امسال سالگرد رحلت امام خميني (ره) با جمعي از دوستان به صورت کاروان رفته بوديم مرقد امام(ره) . روز سيزدهم نزديک ظهر رسيديم . با بچه ها قرار شد که بعد از ناهار بريم شهر ري و زيارت شاه عبدالعظيم (ع) . موقع رفتن دو تا از رفقاي يکي از بچه ها هم به ما ملحق شدند که يکيشون چهره ي متواضع و آرامي داشت .
+ريا يکي از زشت ترين حالات اخلاقي انسان است . بعضي از انسانها تا زماني که احساس مي کنند شخصي بر کار آنها نظارت دارد ، سعي دارند تا تمام اصول و موارد را رعايت کرده و بر حسن انجام آن اهتمام ورزند . اما تا چشم ديگران را دور مي بينند هر آنچه که خواسته و تمايلات نفساني شان بدان سو سوق مي دهد رفتار مي کنند و به طور جد فراموش مي نمايند که خدائي در همين نزديکي است و شاهد و ناظر بر اعمال ما .
+اين خاطره مربوط مي شه به حدود 2 سال پيش ، رفته بودم به شهر مقدس قم . منزل يکي از نزديکان بودم و اين بنده خدا موتور داشتن و من هر وقت که براي کاري بيرون مي رفتم از موتور ايشون اسفاده مي کردم .
...
+توي اتوبوس خط واحد نشسته بودم ، آقائي تقريبا مسن و شکسته کنار من نشست . به خوبي از ظاهرش معلوم بود که معتاد هست . من اهميتي ندادم و هنگامي که به مقصد نزديک شدم و آماده رفتن ، متوجه خواب بودنش شدم . هر چه سعي کردم تا بدون اينکه مزاحم خوابش بشم و بيرون بيام نشد . اون اقا بيدار شد و خودش رو جابجا کرد و دوباره خوابيد . احساس خوبي نبود . قبل از اينکه به ايستگاه برسيم و مي خواستم به در نزديک بشم در همين حال يک آقائي مسن ولي شاداب و سر حال که چهره اي نيکو داشت من و متوجه خودش کرد ...
+از مظلوميت مولاي متقيان حضرت علي عليه السلام هرچه بگوئيم کم گفته ايم . مظلوميت اميرالمومنين علي(ع) در عصر خود را مي توان از خطبه هاي ايشان در نهج البلاغه تا حدودي که عقل گنجايش آن را داشته باشد درک کرد و فهميد . چه بسيار مردم کوفه دل امام را خون کردند . چنان که در خطبه 27 آمده است :
اي مرد نمايان نامرد! اي کودک صفتان بي خرد که عقل هاي شما به عروسان پرده نشين شباهت دارد . چقدر دوست داشتم که شما را هرگز نمي ديدم و هرگز نمي شناختم . شناسائي شما سوگند به خدا که جز پشيماني حاصلي نداشت و اندوهي غم بار سر انجام شد . خدا شما را بکشد که دل من از دست شما پرخون ، و سينه ام از خشم شما مالامال است . جرعه هاي غم و اندوه را جرعه جرعه به من نوشانديد و با نافرماني و ذلت پذيري ، راي و تدبير مرا تباه کرديد .