+ اعتراض...

پنجشنبه 15 فروردين 1387 ساعت 8:48 عصر

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علي ذالکَ


 اهانت به مقدسات ما مسلمانان تازگي ندارد و اولين و آخرين بار نيز نخواهد بود چرا که تا وقتي نام اسلام لرزه بر اندام کفار و مستکبرين مي اندازد اين افسار گسيختگي ها نيز ادامه خواهد داشت .
همه اين تلاش ها براي تضعيف و ضربه زدن به دين مبين اسلام نشان از ترس و وحشت آنان دارد که خوشبختانه با عنايات وليعصر(عج) تلاش آنان بي نتيجه بوده و حتي در خبر ها از فروش بي سابقه قرآن کريم در هلند مطلع شديم .
البته وقتي در کشور خودمان نيز برخي به اصطلاح روشن فکر ، جاهلانه و يا مغرضانه مقدسات ما را زير سؤال مي برند ، ديگر از بيگانگان چه انتظاري مي توان داشت ؟
بنده نيز وظيفه خود مي دانم تا هر چند کوتاه هرچه از دستم بر مي آيد اعتراض خود را نسبت به فيلم موهن به قرآن (فتنه) اعلام کنم .
 
البته اعتراض ديگري نيز به مديدريت بلاگفا دارم . متاسفانه وبلاگهائي در بلاگفا ديده مي شود که با قوانين سايت نيز مغايرت دارد و مديريت آن نيز هيچ گونه اقدامي انجام نمي دهد . به نظر من اين بي تفاوتي نشان از همراهي و هم سوئي با آنان دارد . بنده به شخصه وبلاگهائي حاوي تصاوير مستهجن ، اهانت به مقدسات ، اهانت به مقام معظم رهبري و ... مشاهده کرده ام . استمرار آنان و عدم برخورد مديريت بلاگفا با چنين وبلاگهائي جاي بسي تعجب دارد تا حدي که انسان به مسلمان بودنشان شک مي کند .
اگر نمي توانند کنترل کنند چرا با بچه هاي جهاد مجازي همکاري نمي کنند ؟




 َلاَ تَعَاوَنُواْ عَلَى الإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَاتَّقُواْ اللّهَ إِنَّ اللّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ
و (هرگز) در راه گناه و تعدّى همکارى ننماييد! و از (مخالفت فرمان) خدا بپرهيزيد که مجازات خدا شديد است! سوره مائده آيه 2


نویسنده : علي يکتا

هدایای شما [ هدیه]

[4/6/1387- 3:32 ع] بانوان و شغل مردانه
[30/5/1387- 1:7 ع] انسان و ايمان
[آرشيو شده ها]