توی خیابون چشمم افتاد به اعلامیه های فوتی و درگذشتی . هر جا که روی در و دیوار ها بود سعی کردم بیشتر دقت کنم . نتیجه اینکه اکثرا جوان بودند ، و آقایون ...(سوء تفاهم نشه لطفا به خاطر فعالیت بیرون از منزل و ...)
بیشتر بحثم اینه که چرا اینقدر سن مرگ و میر کاهش پیدا کرده . چقدر بر اثر سوانح رانندگی و چقدر بر اثر بیماری ، که بیشتر هم بر می گرده به سکته و سرطان ... حال آمار مرگ و میر ناشی از اعتیاد و یا جنایات ناشی از بزهکاری بماند ، هرچند در کشور ما مسلما آمار پائین تری نسبت به کشورهای توسع یافته و غربی دارد .
به تاریخ که نگاه سطحی بیاندازیم می بینم طول عمر در آن زمان بیش از الان بوده با توجه به کمبود امکانات علی الخصوص بهداشتی و رفاهی و فعالیت زیاد مردم در گذشته .
در عصر حاضر با توجه به پیشرفت علوم، مرگ و میر ناشی از بیماری ها چقدر نسبت به گذشته تفاوت کرده ؟ آیا هرچه در علم و صنعت پیشرفت می کنیم در طول عمر خویش نیز توانسته ایم به پیشرفتی برسیم .
یک مثال ساده :
در گذشته نچندان دور نگاهی به زندگی پدر بزرگها و مادربزرگهامان می اندازیم به خصوص آنهائی که در روستا زندگی می کردند ،ببینیم در چه شرایطی زندگی می کردند و طول عمرشان چگونه بوده است .
در گذشته فعالیت بدنی زیاد و تغذیه نیز متفاوت تر از اکنون بوده است . همیشه صبح زود از خواب بلند می شدند و صبحانه را با لبنیات صددرصد طبیعی شروع می کردند .فعالیت ها نوعی ورزش به حساب می آمدند آن هم با آب و هوای پاک و بدون گازهای آلاینده ...
اکنون در شهر خواب تا لنگ ظهر و اگر هم کارمند باشیم و صبح زود صبحانه خورده شود شیرهای آبکی و بیسکویت و...(وضعیت نان هم که بماند).
در طول روز هم که مدام در خیابانها با انواع گازهای سمی روبرو هستیم و وعده های غذائی ما که پر شده از انواع غذاهای پرچرب با روغن های مضر و یا خوراک های آماده مثل سوسیس و کالباس و ... انواع ساندویچ ها و همبر ، پیتزا و از همه بدتر نوشابه ها ...
ماشاءالله چشم نخوریم ورزش هم فقط با دیدن بازی فوتبال از تلویزیون جایش در زندگیمان پر کردیم و الا ...
خدا نکند سرماخوردگی چند روزی میهمانمان شود، آنوقت انواع قرص های شیمیائی معده بیچاره را تحت الشعاع قرار خواهد داد .
از امید به زندگی و افسردگی ها و نا بسامانی ها هم که بگذریم اعصابها همه به جز من سالم اند خدا را شکر ...
بنده خودم با 25 سال سن اندکی فشار خون دارم و اعصاب هم مثل منار جنبان اصفهان محکم و استوار !!!
خوبه یه سری به طب اسلامی و سنتی بزنیم . بنده از همان ابتدا سی دی های دکتر روازاده را دیده ام تازگی ها نیز متوجه شدم وب سایتشان فعال شده (سینای سلامت) . ایشان حرفهای بسیاری برای گفتند دارند . از انواع ظروف ها نانها روغن ها و ...
درپایان یاد آور می شوم یکی از سخنان دکتر : در گذشته همه ظروفهای مسی و آهنی خود را به نان خشکی ها به قیمت ارزانی سپردیم و جایشان ظروف گران تفلونها آوریم و اکنون اکثرا دچار کمبود آهن شده ایم .